Untitled (70 × 42cm) (1)

Vércukorszint optimalizálás

A cukorbetegséget már időszámítás előtt is ismerték, mára pedig a világon az egyik leggyakoribb anyagcserebetegség. 

Szövődményei rontják a beteg életminőségét is. Bár a cukorbetegség a tudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható, de megfelelő kezeléssel kordában tartható. Típusától függően különböző kezelési módjai vannak a cukorbetegségnek, azonban a szövődményeket minden esetben lehet csökkenteni diétával, megfelelő életmód kialakításával, illetve táplálékkiegészítőkkel is.

EZEK A TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK SEGÍTHETNEK MAGAS VÉRCUKORSZINT ESETÉN. KATTINTS IDE!

57

Szív- és érrendszer

Napjainkban a a keringési szervek, a szív és az erek betegségei a leggyakoribb egészségügyi panaszok között szerepelnek.

A szív megbetegedéseit 3 fő betegségcsoportba sorolhatjuk:

- veleszületett szívhibák

- gyulladásos szívbetegségek

- koszorúerek megbetegedését követő szívbetegségek

Fontos, hogy mindenképpen orvos segítségét kérjük szív megbetegedése esetén, ugyanakkor vannak olyan vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények, melyek hatékony kiegészítői lehetnek az orvosi terápiának, és erősíthetik a szívet!

Mielőtt gyógszeres kezelés mellett táplálékkiegészítők fogyasztását kezdené meg, mindenképpen jelezze orvosának, hogy megfelelő legyen a gyógyszeres beállítás, amennyiben szükséges!

EZEK A KÉSZÍTMÉNYEK A SZÍV- ÉS ÉRRENDSZER MŰKÖDÉSÉT TÁMOGATJÁK. KATTINTS IDE!

 

58

Vérnyomás

Sokáig orvosi körökben is élt az a tévhit, hogy az életkor előre haladtával emelkedik az egészésges ember vérnyomása. Ma már tudjuk, hogy ez nem igaz.

Ma magas vérnyomásként a 140/90 Hgmm feletti érték tekinthető. Természetesen egy mérés nem mérés, de irányadó.

Mivel a magas vérnyomás mellé sok esetben társul cukorbetegség, szív-, és érrendszeri betegség, krónikus veseelégtelenség, érbetegség (perifériás), metabolikus szindróma: elhízás, magas vércukorszint, kóros vérzsír összetétel (koleszterin), az agyi erek betegsége illetve egyéb, önmagukban is magas kockázattal járó betegségek, ezért ha ezek a tünetek is jelen vannak, akkor célérték a 130/90 Hgmm alatti érték.

Több tanulmány kimutatta, hogy a vérnyomás csökkentése csökkenti az infarktus, agyvérzés, stb. Bekövetkeztének valószínűségét.

Ismert adat, hogy megfelelő táplálkozással, lúgosítással, testmozgással sokat javíthatunk életminőségnkön.

EZEK A TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK SEGÍTHETNEK VÉRNYOMÁS PANASZOK ESETÉN. KATTINTS IDE!

59

Immunrendszer

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa. Ez a szervrendszer biztosítja a szervezet immunitását, ami védettséget, mentességet jelent.

Fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját, és idegen anyagokat, valamint, ha idegen anyaggal találkozik, semmisítse meg azokat, távolítsa el azokat.

Mivel napjainkban rengeteg fertőzés, méreganyag éri a testet, így különösen fontos feladat az immunremdszer erősítése. Ugyanis az immunrendszer támogatásával megelőzhető, vagy enyhe lefolyásúvá tehető sok, a szervezetet ért támadás.

EZEK A KÉSZÍTMÉNYEK KIFEJEZETTEN AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSÁT SEGÍTIK. KATTINTS IDE!