Vita Squares rágótabletta

10.840 Ft

  • életvidám gyerek – a vitaminok és tápanyagok megőrzik a gyermekek egészségét, akik így gondtalanul játszhatnak
  • mozgékonyság, aktivitás – segíti a csontok és az izmok fejlődését, hogy a gyerekeknek a mozgás öröm legyen
  • kiváló bizonyítvány – biztosítja az agy számára szükséges tápanyagokat, hogy a nebulók könnyedén vegyék az iskola akadályait

Leírás

Szülőként bármit megtennénk annak érdekében, hogy gyermekeinket minél egészségesebbnek tudhassuk a hosszú és tartalmas élet reményében. Sokat hallunk arról, hogy gyermekeink fejlődésben lévő szervezetének aktív mozgásra, friss levegőre és tápanyagban gazdag ételekre van szüksége, mégis nehéz mindezt a hétköznapokban biztosítani. A legkönnyebbnek talán a megfelelő étrend kialakítása tűnhet, de bármennyire is sok energiát fektetünk a változatos ételekbe, tudományosan alátámasztott tény, hogy az egészséges élelmiszerek tápanyag tartalma ma már korántsem olyan magas, mint évszázadokkal ezelőtt volt. Így a legnagyobb odafigyelés mellett sem vagyunk képesek minden fontos és hasznos alapanyagot biztosítani a fiatal gyermeki szervezet számára csupán a jó minőségű élelmiszerekkel.

Pedig az életre szóló egészség alapjait bizony ekkor tudjuk és ekkor szükséges letenni, amikor a gyerekek szervezete éppen hihetetlen változásokon megy keresztül. A növekedés során testsúlyuk többször is megduplázódik, közel egymilliárd új sejtjük születik és közben magas fizikai aktivitásuk nyomán folyamatosan nő energia- és tápanyag szükségletük is, hogy mindezen változásokat, fizikai megterheléseket a szervezet megfelelően tudja koordinálni.

A legnagyobb segítség az új sejteknek és a szervezet immunrendszerének, mely ekkor kapja a legnagyobb támadásokat, az, ha rendszeresen tudunk gondoskodni azokról az esszenciális anyagokról, melyek az egészséges, aktív szervezet építőkövei. Ezért fejlesztették ki a GNLD tudósai a Vita-Squares étrend-kiegészítő rágótablettát gyerekeknek, mely kifejezetten ebben a kezdeti életkorban segíti a sejtek növekedéséhez, megtartásához és optimális megújulásához a vitaminok, ásványi anyagok, lipidek és szterolok szükséges mennyiségének napi szinten történő bejuttatását a szervezetbe, megalapozva a hosszú, egészséges és fitt életet a számukra.