Sport Bio-Tone aminosav

15.200 Ft

  • szálkás izomzat – lebontja a lerakódott zsírokat, gyorsítja a zsírégetést, így segít tiszta izomzatot építeni
  • gyors izomnövekedés –  növeli a növekedési hormon szintjét, hogy te egyre izmosabb lehess
  • ragyogó elme – serkenti a dopamintermelést, ezáltal növeli a koncentrációs készséget és szellemi frissességet biztosít
  • kiegyensúlyozottság, nyugalom – csökkenti a stresszt, hogy mindig a legtöbbet  hozhasd ki magadból
Kategóriák: ,

Leírás

Az exkluzív NeoLife SPORT Bio-Tone aminosav készítménye L-arginint, L-ornitint és L-tirozint valamint egy esszenciális tápanyagot, a kolint és egy minden sejtben jelen levő összetevőt, az inozitolt szolgáltatja.

Sokan, akik aktív életmódot folytatnak vagy épp azon vannak, hogy fittebbek legyenek, fejben hozzák meg döntéseiket. Attól függetlenül, hogy szálkásabbak, energikusabbak vagy fizikailag erősebbek szeretnénk lenni, a hatékony izomépítés, a sportolás utáni vagy egy zsúfolt napot követő regenerálódás feltétele a jól működő anyagcsere.

Az L-arginin egy úgynevezett feltételesen esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy a szervezet természetes úton is képes előállítani, de csak bizonyos körülmények között. Több természetes forrása is van, ellenben nagyobb terhelés vagy igénybevétel esetén javasolt az L-arginint étrend-kiegészítő formájában magunkhoz venni.

Az L-ornitin egy nem-esszenciális aminosav, mely az L-arginin lebomlásakor keletkezik. Az ornitin fontos szerepet játszik a vér ammónia szintjének csökkentésében. A vesében az ornitin visszaalakulhat argininná és a továbbiakban így fejti ki számos jótékony hatását a szervezetben.

Az L-tirozin egy nem-esszenciális aminosav, amit a szervezet fenil-alaninból állít elő. A mellékvese által termelt adrenalin (epinefrin) és noradrenalin (norepinefrin) valamint a dopamin nevű neurotranszmitter előállításában játszik fontos szerepet.

kolin egy esszenciális tápanyag, ami részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében és hozzájárul a normál májműködés fenntartásához. Lipotrópiás faktornak számít, emellett részt vesz a normál zsír-anyagcserében is több tápanyaggal együtt. A központi idegrendszer szerkezetében és működésében is fontos szerepet tölt be, mivel az elsőként felfedezett neurotranszmitter, az acetilkolin molekula membránjában is megtalálható.

Az inozitol egy olyan tápanyag, ami minden sejtben megtalálható, hírvivő anyagként tölt be fontos szerepet. A foszfolipidek sejthártyájának létfontosságú összetevője.