Omega-3 halolaj 90db

13.290 Ft

  • extra dózis – az átlagos halolajakkal ellentétben termékünk az omega 3 család mind a 8 tagját tartalmazza
  • szellemi frissesség – az Omega 3 zsírsav az agy katalizátora, így javítja a koncentrációs készségünket és fokozza a kreativitást
  • fáradhatatlan izmok – a halolaj megvédi izmainkat a toxikus hatásoktól, segíti regenerálódásukat, ezáltal tovább bírják a terhelést
  • a szív örzője – az Omega 3 zsírsavak fontos szerepet játszanak a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében
  • hosszantartó fiatalság – a halolaj rendszeres fogyasztása lassítja az öregedés folyamatát

Leírás

Az Omega-3 zsírsavakban, azaz a halolajban gazdag étkezés fontosságáról nem véletlenül lehet mostanság egyre többet hallani vagy olvasni.

Az agy egyik fontos vitaminja nem csak a koncentrációs képességünket javítja, illetve a hangulatingadozásaink kiegyensúlyozásában segít. Hanem ez a zsírban oldódó tápanyag számos szív- és érrendszeri gond, illetve az anyagcserét érintő zavar esetén is kulcsfontosságú szerepet tölthet be a megfelelő egészségi állapotunk kialakításában és megőrzésében. Számos diéta tekinti egyik központi elemének a halfogyasztást is, éppen az Omega 3 zsírsav tartalma miatt.

Az Omega 3 zsírsavakról elmondható, hogy szinte mindenki számára hasznos a fogyasztása. Különösen ajánlott azonban azoknak tehát, akiknek a munkája, vagy éppen a tanulmányai fokozott szellemi aktivitást, kreativitást igényelnek, illetve azoknak, akik szív-, illetve anyagcseregondjaik orvosi kezelése mellé szeretnének természetes alapú kiegészítést.

Nagyon fontos azonban tudni, hogy az Omega 3 zsírsav tartalmú táplálék-kiegészítőinket nem mindegy, hogy honnan szerezzük be. Nyilvánvalóan az lenne a leginkább egészséges, ha rengeteg jó minőségű halat fogyasztanánk. Olyat, amelyet nem szennyezett vizekből fogtak ki, nem tenyésztettek, és a tárolásukat sem segítették elő semmilyen vegyi anyaggal. Ez pedig sajnos a szükséges mennyiségben szinte lehetetlen.

A GNLD Omega 3 Salmon Oil Plus kapszula viszont természetes és tiszta lazacolajat tartalmaz. Így eredeti formában biztosítja szervezetünk számára az elegendő napi mennyiséget. Omega 3 Salmon Oil Plus: hogy ne a feladatokban, hanem az elismerésekben ússzunk!