Öblítő 1 liter

5.400 Ft

  • természetes – nem tartalmaz mesterséges anyagokat, teljes mértékben környezetbarát
  • több idő a családdal – megkönnyíti a vasalást, hogy Önnek több ideje legyen az értékes pillanatokra
  • bőrkímélő – mivel foszfátmentes, nem okoz bőrirritációt
  • puha és illatos ruhák – mivel a szövetek mélyéig hatolva tisztít ruháink minden mosás után olyanok lesznek, mintha újak lennének

Leírás

A szupermarketek és a hipermarketek zavarba ejtő kínálata gyakran zavarja össze az embert, hiszen a csomagolások napról-napra megújulnak, a márkák megváltoznak, miközben mi csak egy finom illatú öblítőt keresünk. De pontosan mi az, amit várunk egy jó öblítőtől?

Frissen mosott, puha ruhák

Soft, azaz puha. Egyike azon tulajdonságoknak, amit a frissen mosott ruhákban a legjobban szeretünk. A Soft szerencsére nem csupán egy angol szó, hanem egy környezetkímélő öblítő szer, ami akárcsak a nap és a szél, tökéletesen puhává varázsolja a textilt!

Öblítő és vasaláskönnyítő egyben

Nincs kellemesebb érzés annál, mint amikor a frissen mosott ágyneműbe beleburkolózik az ember. A GNLD Soft öblítő nem csak kellemesen puhává varázsolja a frissen mosott, tiszta ruhákat és ágyneműket, de megszünteti az elektrosztatikus feltöltődést, így a vasaló is kedvére “belesüppedhet” a vele átöblített ruhákba.

Friss, finom illatú ruhák

A kézi és gépi mosáshoz egyaránt használható folyékony öblítőszer üde, finom illatot kölcsönöz a textíliáknak, hogy a tiszta ruhák ne csak puhák, de friss illatúak legyenek.
A tisztaság érzése és a kellemes illat nem csak az önbizalmunkat növeli, de frissebbnek érezzük magunkat tőle, ami akár az egész napunkra kihathat!

Igazi jobb kezünknek akkor számít tehát egy öblítő, ha használatakor a ruhák puhák és illatosak lesznek, valamint ha a vasalást is megkönnyítik!

A Soft az öblítőszerek aranyhala, amely mindhárom kívánságunkat teljesíti!
A Soft folyékony öblítőszer lágyítja és illatosítja a ruhákat, a vasalás pedig a segítségével gyerekjáték!