Mosőszeradalék 1 liter

4.250 Ft

  • természetes – nem tartalmaz mesterséges anyagokat, teljes mértékben környezetbarát
  • magasfokú hatékonyság – már kis mennyiség is elég a patyolat tiszta ruhákhoz
  • bőrkímélő – mivel foszfátmentes, nem okoz bőrirritációt
  • puha és illatos ruhák – mivel a szövetek mélyéig hatolva tisztít, és védi a ruhákat még a vízkő hatásaitól is
  • univerzális – hatékonyan használható akár autómosás során is

Leírás

Minden háziasszony álma egy olyan mosó koncentrátum, mely hatékonyan tisztítja ki a zsíros szennyeződéseket, foltokat, koszt a ruhákból és még az illata is jó. A Booster egy ilyen célra összeállított természetes mosószeradalék. Titka abban rejlik, hogy szerkezetében támadja meg a szennyeződéseket, csökkenti a víz keménységét mosás közben, ezzel megszűnteti a víz káros hatásait, illetve növeli a már használatban lévő mosószerek hatásfokát.

A legmakacsabb foltokat is eltávolítja, és teszi ezt úgy, hogy közben nem mérgező, foszfátmentes és nem irritálja a bőrt sem. Felhasználása rendkívül sokoldalú, hozzáadhatjuk gépi mosogatószerekhez, szőnyegtisztítóhoz, mosószerhez adalékként, illetve használhatjuk fehérítésre, folttisztításra és még az autónk szélvédőjének lemosására is. A megfelelő arányban higított Boostert az egész háztartásban is alkalmazhatjuk mind műanyag, mind kerámia felületek tisztítására, legyen az akár a konyha, vagy a fürdőszoba területe.

Tény, hogy minden háziasszony boldog, ha olyan tisztítószer kerül a kezébe, mely valóban szerves anyagokból áll, nem mérgező, jó illattal rendelkezik, és ami a legfontosabb, hogy hatékony. Senki sem szeret órákig pepecselni a takarítással, miközben folyamatosan arra kell figyelnie, hogy a gyermek ne szívja be a vegyszeres levegőt, vagy akár azt, hogy sokadszorra kelljen átsikálnia a foltos ruhákat, mert a kosz nem akar kijönni belőlük. A Booster mindezt egyben megoldja, és ráadásként finom illatával a valódi tisztaság érzetet kelti az egész lakásban.

Használati utasítás:

Mosás : öntsünk 15-20 ml Booostert a mosnivalóhoz.

Folteltávolítás: készítsünk szóróflakonban 1:10 arányú keveréket és permetezzük rá a foltra.

Takarítás: a hagyományos tisztítószeres vízbe vödrönként egy kanál Boostert tegyünk.