Mosópor 5kg

16.200 Ft

  • természetes – nem tartalmaz mesterséges anyagokat, teljes mértékben környezetbarát
  • magasfokú hatékonyság – már kis mennyiség is elég a patyolat tiszta ruhákhoz
  • bőrkímélő – mivel foszfátmentes, nem okoz bőrirritációt
  • puha és illatos ruhák – mivel a szövetek mélyéig hatolva tisztít ruháink minden mosás után olyanok lesznek, mintha újak lennének

Leírás

Képzeljünk el egy pipacsmezőt kék színű égbolttal, ragyogó napsütéssel, ahol egyik percről a másikra megjelennek a fekete viharfelhők…

A mindennapos stressz nem a munkahelyi problémákkal kezdődik, hanem a megfelelni akarással! Követni a példát bármi áron, csak ki ne lógjunk a sorból! Pedig egyedinek és céltudatosnak lenni nem szégyen!

Amikor egy mosópor reklámot mutat a televízió, általában virágos mező és friss szellő jellemzi a jeleneteket. Azt azonban már csak a híradók kapják lencsevégre, amint a tavaszi szél pillanatok alatt tornádóvá növekedik és a legillatosabb ruhadarabtól a puha plüssmackón át az okos autóig mindent magával ragad.

A hétköznapokban magunk is saját bőrünkön érezzük az egyre elviselhetetlenebb nyári forróságot, a valószerűtlenül sok csapadékot és a viharok erejét, mégis napról-napra tehetetlenül nézzük végig a híradóban a rossz híreket, miközben újabb adag ruhát rakunk a mosógépbe.

Pedig ha sorra vesszük a mindennapos teendőket, a mosogatást, a takarítást, a mosást, máris megtöltünk egy bevásárlókosarat a különböző, környezetünket károsító vegyszerekből. Ezeknek a “muszáj-termékeknek” a használata nem kötelező! Válasszunk saját döntésünknek megfelelően tisztítószereket!

A G1 egy olyan természetbarát mosópor, ami 100%-ban lebomlik a természetben, mert nem tartalmaz a környezetünkre káros anyagokat. Ugyanakkor a különösen kemény vízzel és a makacs foltokkal is “elbánik”: Ez egy álom, igaz? Akkor nyissuk ki a szemünket! A pipacsos mező létezik! G1 mosóporral az álmunkat viharfelhők nélkül élhetjük tovább!

A szövetekig hatolva tisztít, ezáltal ruhái újnak fognak tűnni.

Puhává és frissé teszi a ruhákat mosás közben.

Extra koncentrált: minimális mennyiség is elég makulátlan tisztasághoz.

Foszfátmentes összetételének köszönhetően a ruhák foltmentesek lesznek anélkül, hogy bőrirritációt okoznának.

Nem rakódik le a mosógép csővezetékeiben és szivattyújában, védi a mosógép alkatrészeit.