Mosogatószer 1 liter

5.700 Ft

  • természetes – nem tartalmaz mesterséges anyagokat, teljes mértékben környezetbarát
  • figyel az ön egészségére – amellett, hogy eltávolítja a kórokozókat, a párolgás során sem hagy maga után mérgező gázokat
  • 1 tisztító, mind felett – alkalmas az egész ház, sőt még a garázs tisztántartására is
  • folttalanít – akár a kanapén, akár a ruhákon is alkalmazható
  • kíméletes – természetes összetevőinek köszönhetően nem rongálja bőrét

Leírás

Nem is gondolnánk, hogy létezik olyan tisztítószer, amely nem agresszív, nincsen erős és kellemetlen illata, nem tartalmaz egészségre káros hatóanyagokat, mégis tökéletesen eltávolít szinte minden szennyeződést. Nem kell utána órákig szellőztetni, nem marja fel sem a kezünket, sem az edényeinket, mégis hatékonyan eltünteti a lerakódásokat.

Az LDC nevű univerzális takarítószer ezen felül rendkívül sokoldalú is. Nehéz elképzelni, hogy lehetséges ugyanazt az egy szert használni mosogatószerként, folyékony szappanként, felülettisztító és felmosó szerként, kímélő mosást igénylő szennyes ruhákhoz, vagy akár autómosáshoz is? Pedig az LDC megkönnyítheti még például a tapéta eltávolítását is felújításkor.

Az LDC a mozgás során keletkező „felületi feszültséget”, illetve az emulzió folyamatát használja fel a tisztításhoz, így semmilyen káros anyag nem szabadul fel. Bátran használható kisgyermekes háztartásokban is. Mivel teljesen feloldódik a vízben, ezért kíméli a környezetet, természetet is, illetve sem a vízvezeték-rendszerünket, sem a felületeinket nem károsítja. Szó szerint „enni lehet a padlóról”. Mivel természetes anyagokból áll, ezért, ha mosásra használjuk, az LDC nem igényel öblítést sem, így vizet is takarít meg nekünk.

Rendkívül koncentrált is, így a tárolása is gyerekjáték lehet. Rengeteg hely szabadulhat fel mind a konyhában, mind a fürdőszobában, hiszen ez az egyetlen tisztítószer szinte mindenhez megfelel. Bátran, bármikor neki lehet kezdeni a takarításnak, akár hétvégén is, hiszen a sokféleképpen felhasználható LDC-vel nem kell többé amiatt aggódni, hogy elfelejtettünk egy-egy konkrét szert megvenni!

Felhasználás:

Mosogatásnál: 1 rész LDC 5 rész víz,
erősen szennyezett tányéroknál: 1 rész LDC 4 rész víz

Folyékony szappanként: közvetlenül a keverőflakonból, 1 rész LDC 5 rész víz

Kényes szövetek kézi mosása/nylon, pamut, műszálas szövetek/
-figyelem selyem nem!: adjunk a mosóvízhez 1 kupaknyi LDC-t!

Könnyű takarítás: 1:5  arányban használjuk.