Kal-Mag Plus D 180db tabletta

7.210 Ft

  • csúcs teljesítmény – 75 mg magnézium, az egésznapos szellemi frissességért
  • erős csontok – 150 mg kálcium hozzájárul az egészséges csontok megőrzéséhez
  • kirobbanó frissesség – az energiatermeléshez elengedhetetlen ásványi anyagok és D3 vitamin
  • fáradhatatlan izomzat – a magnézium és a kálcium segíti az izmok kitartó működését
  • jól működő immunrendszer – a D3 erősíti a szervezetet

Leírás

Mivel sokan stresszben élik életüket, nagy problémát okozhat a kalcium és magnézium ásványi anyagok hiánya. Maga a stressz, eszi a magnéziumot, és ha szervezetünk nem jut elég kalciumhoz, bizony a csontjainkból veszi ki a megfelelő mennyiséget. Mindkét hiány nagyobb problémákhoz vezethet. A Kal-Mag Plus D egy kiemelt tisztaságú, összetett készítmény, mely a szervezet számára két nagyon fontos ásványi anyagot tartalmaz. Ezek a kalcium és a magnézium.

A kalcium erősíti a csontokat, és az izmokat, illetve a fogak növekedését is elősegíti. Késleltetheti, vagy akár meg is előzheti az úgynevezett osteoporosis, vagy magyarul a csontritkulás kialakulását. Kutatások igazolják, hogy nem csupán a csontok felépítéséhez, hanem a szívritmus szabályozásához is nélkülözhetetlen tápanyag. Étrendünk nagymértékben szűkölködik kalciumban, ezért fontos egyéb módon pótolni azt. A Kal-Mag Plus D 3:1 arányban tartalmaz szerves eredetű kalciumot, illetve magnéziumot. A vérnyomást alacsonyan tartja és az anyagcsere zavartalan működésében is nagy szerepet játszik.

Komplexitásának köszönhetően kétszeres jótékony hatást fejt ki szervezetünkre, hiszen a kalcium mellett a magnézium is rendkívül fontos ásványi anyag. A magnézium szabályozza a szív és érrendszert, az izom összehúzódást segíti és az enzimműködésben is szerepet játszik.

Kutatások folynak annak bebizonyítására, hogy a magnéziumhiány következtében a vérerek összehúzódnak, ami magas vérnyomást eredményezhet. 3 tabletta Kal-Mag Plus D-ben 450 mg kalcium és 225 mg magnézium található. A még nagyobb hatékonyság érdekében D3 vitaminnal is kiegészül, ami segíti ezen tápanyagok felszívódását a szervezetünkben, erősíti az immunrendszert és hozzájárul az energiatermeléshez is.