Fokhagyma kapszula 60db

5.920 Ft

  • szag nélküli – a kapszula csak a bélrendszerben szívódik fel, így nem kell tartania a kellemetlen szájszagtól
  • a szív őre – gátolja a vérlemezkék összekapcsolódását, így csökkenti a stroke és a szívinfarktus kockázatát
  • erős fizikum – segítségével izmaink több vérhez jutnak, így erősebbek lesznek, és nehezebben fáradnak el
  • kiegyensúlyozott koleszterinszint – mérsékli a vérben lévő káros koleszterinek számát
  • viszlát aszpirin – a fokhagymából származó természetes anyagok enyhítik a fejfájást
Kategóriák: ,

Leírás

A különlegesen hasznos fokhagymát hazánkban senkinek nem kell bemutatni, hiszen a magyar konyhának is szinte elengedhetetlen alapanyagai a fokhagyma, és a hozzá hasonlóan kiváló tulajdonságokkal rendelkező vöröshagyma, póréhagyma vagy zöldhagyma.

Nem csak az ételeink ízesítésében játszanak fontos szerepet, de a népi gyógyászat is évezredek óta támaszkodik a bennük található értékes alkotóelemekre. Pozitív hatásukat már az ókorban felismerték: az egyiptomi piramisépítő rabszolgák naponta fogyasztották, hogy egészségesek és erősek maradjanak, és elkerüljék a veszélyes fertőzéseket.

Ugyanígy szinte minden korban és a világ számos területén a rómaiaktól és görögöktől kezdve az indiaiakon keresztül a kínai és viking kultúráig mindenhol ismeretesek voltak a fokhagymafélék életre gyakorolt pozitív hatásai, köztük a szív- és érrendszert tisztító hatása, vagy a fertőzések ellen bevethető erős mikrobaölő képessége.

Használták fejfájás ellen, bélrendszeri és légúti megbetegedések kezelésére, nem utolsó sorban az ellenálló képesség és a fizikai aktivitás növelésére is. Csupán egyetlen kellemetlen mellékhatása ismeretes, ami miatt sokan ódzkodnak rendszeres fogyasztásától és ez nem más, mint a vele járó kellemetlen lehelet.

A jó hír az, hogy a GNLD terméke, a Garlic allium komplex olyan formában tartalmazza az allicint, a kénes és nem éppen kedvelt illatért is felelős értékes alkotóelemet, hogy fogyasztásakor ez a kellemetlen mellékhatás teljesen elmarad.

A GNLD által kifejlesztett speciális védőréteg a kapszulákon ugyanis biztosítja, hogy a hatóanyagok kizárólag a bélben szívódjanak fel.

Kapszulánként a Garlic allium komplex egy-egy természetes fokhagyma gerezdben megtalálható, napi ajánlott allicin mennyiséget tartalmaz, kiegészítve a többi fokhagymaféléből kivont hasznos alkotókkal.