Fertőtlenítő tisztítószer 1 liter

6.300 Ft

  • természetes – nem tartalmaz mesterséges anyagokat, teljes mértékben környezetbarát
  • figyel az ön egészségére – amellett, hogy eltávolítja a kórokozókat, a párolgás során sem hagy maga után mérgező gázokat
  • kórokozó gyilkos – tökéletesen fertőtlenít és friss illatot áraszt
  • kis adag, nagy eredmény – már 1:200 hígítási aránnyal is eltávolítja a kórokozókat

Leírás

A fertőtlenítés megoldása – ideális esetben – nemcsak a háztartásokban, hanem minden olyan helyen, ahol fokozottan ki vagyunk téve a kórokozóknak, központi kérdés. Minden háziasszony, illetve minden, akár intézményben, tisztítási feladatokkal megbízott munkatárs álma egy olyan komplex tisztítószer, amely egyszerre képes eltávolítani a makacs foltokat, akár zsíros szennyeződéseket is, emellett pedig tökéletesen ki is fertőtleníti a kényes területeket. Hiszen egy kádat, zuhanyfülkét, vagy egy mellékhelyiséget többször áttakarítani, közben pedig alaposan kiszellőztetni, kivárni a száradási időt, valamint ügyelni arra, hogy a különböző szerek egymással ne lépjenek reakcióba: egy rémálom. Amellett, hogy sokszor időben sem megvalósítható sem egy családban, sem egy intézményben, értékes munkaórákat rabol el az embertől.

Arról már szinte nem is merünk álmodni, milyen jó lenne, ha ez az univerzális tisztító-és fertőtlenítőszer mindezek fejében természetes anyagokból készülne, ezért nem marná szét sem a kezünket, sem a kádunkat. Ha még az illata sem lenne kellemetlen, illetve nem kellene utána vacogásig szellőztetni a házat, az már-már a lottó ötössel érne fel.

A Disinfectant egy ilyen, komplex tisztító- és fertőtlenítőszer, amely kellemes illatot is biztosít. Az illatot azonban nem a szennyeződések elfedésével, hanem azok eltávolítása, fertőtlenítése során éri el. Rendkívül koncentrált termék, amely 1:200 hígítási arányban is kitűnően leviszi a legtöbb kórokozót és szennyeződést, így sokáig elég. Vírusfertőzések esetén pillanatok alatt körbe lehet vele törölni a házat. Bárcsak ezt használnák gyermekünk óvodájában, iskolájában is!