C-vitamin 120db

11.400 Ft

  • lassú felszívódás – a hosszantartó jótékony hatásért
  • jól működő immunrendszer – szervezetünk ellenállóképességének alapeleme a C-vitamin
  • csökkenti a dohányzás káros hatásait – a dohányfüst tönkreteszi a vitamint, így annak folyamatos pótlása elengedhetetlen
  • egészséges magzat – gyermekünk erős immunrendszere érdekében már az első pillanattól kezdve biztosítanunk kell a C-vitamint
  • vegán – kizárólag természetes, növényi alapanyagokat tartalmaz

Leírás

A C-vitamint mindenki ismeri, mégsem fogyasztják elegen, illetve elegendő mennyiségben. Pedig tudjuk, hogy a C-vitamin szinte mindenre jó. Javítja az általános egészségi állapotunkat, elősegíti a jó közérzet kialakulását, erősíti az immunrendszert, jól jön lábadozás során, illetve nem utolsó sorban a megfázás, valamint az egyéb hasonló vírusfertőzések esetén is megkönnyíti, hogy új erőre kapjunk. Nincsen tehát szinte egyetlen olyan élethelyzet sem, amikor a C-vitamin ne mozdítaná előre, pozitív irányba, szervezetünk egészségét.

Sajnos azonban számos kutatás azt támasztja alá, hogy a hagyományos C-vitamin könnyedén, és nagyon hamar kiürül a szervezetből. A Sustained Release Vitamin C nevű étrend-kiegészítő készítmény viszont, amint a neve is mutatja, nyújtott felszívódású, így sokkal tovább élvezhetjük áldásos hatásait. A tabletta tápanyagainak felszívódása ugyanis akár hat órán át is eltarthat.

A Sustained Release Vitamin C tabletta ráadásul nem csak természetes forrásból származó, minőségi alapanyagokból előállított, hatékony és magas tisztaságú hosszan felszívódó C-vitamint tartalmaz nagy koncentrációban. A C-vitamin hatékony felszívódását, illetve beépülését a szervezetbe ugyanis természetes úton előállított, déligyümölcsökből származó bioflavonoidokkal segíti elő, amely tápanyagok egyébként önmagukban is nagyszerűen harmonizálják testünket és szellemünket is. A tablettát egyébként szeretettel ajánljuk vegán fogyasztóinknak is, illetve a gyermekek is nyugodtan fogyaszthatják, hiszen kizárólag természetes és biztonságos alapanyagokat tartalmaz. Antioxidiáns hatása is jelentős.