Aloe Vera ital 1 liter

5.900 Ft

  • nyugalom, kiegyensúlyozottság – az aloe vera stresszoldó hatásával járul hozzá a mentális egészséghez
  • mentális frissesség – a készítmény magas vitamintartalmával természetes módon vitalizálja az egész szervezetet
  • kicsattanó egészség – a hozzáadott kamilla és ginzeng kivonat serkenti az immunrendszert, ezzel segít megvédeni egészségünket
  • ellenálló immunrendszer – a készítmény nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz, amely igazoltan erősíti a szervezetünket

Leírás

A több mint kettőszáz hatóanyagot tartalmazó aloe vera felhasználásának története több ezer évre vezethető vissza. A 15. században már írásos emlékek is fennmaradtak róla, az ősi, népi orvoslásban és a szépségápolásban is több helyen hasznosították.

Az aloe levél gélállománya gyulladáscsökkentő, gombaölő, antibiotikus és regeneráló hatású. Ritka és értékes enzimforrásnak számít, ezért nagyon keresett. Elsősorban gyomorbántalmakra, égési és horzsolt sebek kezelésére használták. Napjainkban fénykorát éli az aloe vera, a tudósok látókörébe nem túl régen került, de továbbra is jó eredményekkel használják a gyógyításban és a szépségápolásban is.

Az Aloe Vera Plus nevű készítmény egy stresszoldásra használható ital, amely tiszta aloe verát tartalmaz, emellett számos gyógynövényt, elektrolitokat és nagy mennyiségű C-vitamint is hozzáadtak. Úgynevezett „glükémia-javító” hatású ital, mely a magas vitamintartalmának köszönhetően természetes módon vitalizálja a szervezetet, így a mentális és fizikai megpróbáltatásokat a szervezet könnyebben fogja bírni.

Az Aloe Vera Plus kamillát és ginsenget is tartalmaz. Ezek jótékony és egészségvédő hatása már régóta ismert. Az említett glükémiai hatása az édesítőként  hozzáadott fruktóznak köszönhető, ugyanis ez azonnal tartós energiát tud a szervezet számára termelni.

Az Aloe Vera Plus természetes összetevőinek köszönhetően egy ízletes revitalizáló ital, mely minden korosztály számára ajánlható.