Dubai christmas

Üdvözöllek,

Melinda vagyok. Gyakorló édesanyaként hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek másoknak is megtalálni az egészség és a környezetbarát tisztítószerek területén azokat a jó ár-érték arányú termékeket, amik nekem már bizonyítottak a hétköznapokban. Ezzel segítve azokat, akik még keresik a lehetőségét annak, hogy egy helyről tudjanak megfelelő ár-érték arányú termékeket vásárolni a saját egészségük, illetve környezetük tisztán tartása érdekében.

Célom, hogy a webshop-ból mindig megbízható, minőségi termékek közül lehessen válogatni, amik ár-érték arányban a legkedvezőbbek a piacon!

MEGBÍZHATÓSÁG

A megbízhatóság rendkívül fontos számomra mind a termékeknél mind pedig a vásárlók felé nyújtott szolgáltatásoknál. Az ügyfelektől kapott remek értékelések is ezt bizonyítják.

EMBERKÖZPONTÚ

Számomra fontos, hogy vásárlóim elégedettek legyenek. Éppen ezért egyénre szabott segítség is elérhető.

SZAKÉRTELEM

A weboldalon kizárólag olyan gyártók kapnak helyet, akik bizonyították szakértelmüket a saját területükön.

MEGFIZETHETŐSÉG

Számomra kifejezetten fontos a jó ár-érték arány, így kizárólag olyan gyártók kerülhetnek a webáruházba, amelyek a jó minőség mellett elérhető árakat is biztosítanak.

MINŐSÉG

Kifejezett hangsúlyt fektetek arra, hogy kizárólag minőségi termékek kerüljenek a webáruházba.

SZÉLES VÁLASZTÉK

A weboldalon több mint 100 termék közül választhatsz, és a termékpaletta folyamatosan fejlődik.

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYEK

"A mosógatószer nagyon tetszik. Mivel higítani kell, sokáig elég, és a telken is tudjuk használni, ahol nincs folyóvíz bevezetve. Nagy segítség! Szívesen ajánlom!"

GY. M.

"1 hónapja szedem a C-1000+D-4000 Komplexet. A fáradtságot, amit nap mint nap éreztem már elfelejtette velem. Náthás lettem s a tünetek a vártnál jóval kisebbek voltak és hamarabb felgyógyultam mint szoktam."

Szné Anna

"Takarítónőként dolgozom. A Super 10 nagyon hatékony, és sokféleképpen felhasználható. Szeretem, hogy nem kell sok féle szert használni, és még a bőrömet se szárítja!"

K. P.

Jómagam is folyamatosan képzem magam, hogy a legfrisebb információkkal tudjalak segíteni kérdés esetén. Valamint az általam képviselt cégek is kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek a saját területükön.

Fordulj hozzám bizalommal!

PARTNEREINK

Untitled design (49)

Vitaking vitaminok

100%-ban magyar tulajdonú cég, ahol a termékfejlesztéstől a gyártásig minden egy kézben van.

  • A Vitaking alapítójának célja az volt, hogy tudjon abban segíteni, hogy legyen egy élmény az, hogy Te egészséges vagy!
  • A Vitaking termékek úgy lettek kialakítva, hogy attól tényleg látványosan, esetleg mérhetően jobban legyél!
  • A termékpalettájukon 200 féle termék érhető el. 
  • A termékekkel azt akarja elérni, hogy a Te tested öngyógyító folyamatai, és a Vitaking termékeinek ezt támogató hatása együtt hozza létre azt, hogy Te egészséges vagy!
  • A cég célkitűzéseit számos díjjal tüntették ki az évek során: Érték és minőség nagydíj, Magyar Brands díj, Magyar termék nagydíj.
prd-home-care

GNLD tisztítószerek

Amerikában alapított cég, ami elkötelezte magát amellett, hogy segítsen az embereknek abban, hogy saját kezükbe vegyék jólétüket.

  • 1958 óta a teljes értékű alapanyagokból készült NeoLife étrend-kiegészítőink, a tudományosan kidolgozott Nutriance bőr-és testápolóink valamint a környzetkímélő Golden Home Care háztartási tisztítószereink az egész család egészségét, biztonságát szolgálják.
  • A tisztítószerek biológiailag lebomló formulája környezetbarát. 
  • Az exkluzív összetevőjű kozmetikumok tápláló és védelmet nyújtó tulajdonsága természetes botanikus elemek széles skálája egészíti ki.
  • A termékcsalád vezető bőrápoló szakemberek és tengerbiológusok együttműködés nyomán jött létre, Franciaországban működő rangos kutatási és dermatológiai központokban tesztelték. 

A weboldal kapcsolatfelvételi lehetőségein keresztül feltett kérdésekre maximum 24 órán belül válaszolok, és segítek összeállítani a személyre szabott csomagokat.

 

Mindezt természetesen ingyenesen!