Az LDC illatosított általános tisztítószer, mely eléggé erős ahhoz, hogy a zsírosabb lábasokat és fazekakat is tisztítsa, ugyanakkor eléggé kímélő ahhoz, hogy kézi mosószernek használjuk.

Az LDC kiválóan tisztítja a tányérokat és poharakat, nem hagy foltot, hosszantartó, bő habot képez, mely még a szennyezettebb edények mosogatására is elegendő lesz. A fehérneműk, kötött ruhák kézi tisztítására is kiválóan alkalmas, illatossá és puhává varázsolja őket. Noha a meleg víz megkönnyíti a mosogatást, az LDC hideg vagy akár sós vízzel elegyítve is tökéletesen eredményes. Emiatt az LDC táborozáskor, kiránduláskor is hasznos útitársnak bizonyul, amikor nem áll rendelkezésünkre meleg víz.

Sokoldalú. A használat céljától függően, többféle koncentrátumban is használható. pH semleges, bőrkímélő. Könnyen leöblíthető. Mivel könnyen leöblíthető nem hagy semmilyen nyomot a tányérokon.

Kézimosáshoz is alkalmas. Nagyszerűen tisztítja a finom ruhaneműket, azok friss illatúak és lágyak maradnak. Szappanként is használható. Gazdaságos. Elegendő csak a szükséges mennyiséget feloldani. Kirándulás: Hideg vízzel történő kézmosásra, mosogatásra kiválóan alkalmas.

Kézi mosogatás Adjanak 1 rész LDC-t 5 rész vízhez. A mennyiséget lehet emelni, ha több habot szeretnének, vagy erős vízsugár formájában kell adagolni a vizet, az eredmény így is ugyanaz. Ezzel a módszerrel könnyen el lehet távolítani a szennyeződést a tányérokról. Általában nem szükséges az öblítés. Csöpögtessük le a vizet a tányérokról és hagyjuk megszáradni. Olyan szennyezett edények, mint a lábasok, serpenyők áztatás nélkül tisztára moshatók. Megjegyzés: Ha az edények nagyon piszkosak, ajánlott az 1 rész víz 4 rész LDC.

Tapéta eltávolításra 3-4 kupaknyi LDC-t oldjanak fel kb. 6 liter meleg vízbe. Szivaccsal vagy puha kefével jól áztassák be a felületet. Néhány percet hagyják hatni, azután a már megszáradt felületeket áztassák be újra. Ne felejtsék, hogy a víz tartja a tapétát, és hogy az LDC hatására a víz könnyebben átitatja, puhává teszi. Távolítsák el a régi tapétát, ha kell még áztassák be a fennmaradó részeket egy széles spatulát használva. Mielőtt új tapétát ragasztanánk fel vagy újrafestenénk a falat, hagyjuk megszáradni.

Folyékony szappan
Töltsenek 1 rész LDC-t és 5 rész vizet a szappantartóba. Kíméletes, lágy kézmosót nyernek. Ott is használható, ahol kemény a víz. Az LDC-t közvetlenül a keverőflakonból is használhatjuk, ha 1:5 arányban oldjuk. Vizezzük be a kezünket, cseppentsünk egy keveset a tenyerünkbe és dörzsöljük össze, amíg bő hab képződik. Utána öblítsük le.

Kézi mosást igénylő finom ruhanemű
Olyan finom szövetek, mint a nylon, rayon, pamut, polieszter valamint szintetikus anyagból készült ruhaneműk – beleértve a lycrat és a lastexet is, de nem a selymet - tisztítására is alkalmas. Egy kupak LDC-t oldjunk fel vízben. Rázzuk össze, így hab képződik. Áztassuk be a ruhát. Kézzel nyomkodva mossuk és csavarjuk ki.

A konyhában
1:5 arányban keverve az LDC-t csempék, fürdőkádak, egyéb fürdőszobai felületek tisztítására is használhatjuk.

 

Megtalálható itt!

ldc_concentrate