A TERMÉK LEÍRÁSA

A Disinfectant-ot olyan felületekre fejlesztettük ki, amelyeknél egyidőben van szükség tisztításra, fertőtlenítésre és szagtalanításra. Hideg és meleg vízben egyaránt kiválóan tisztít és fertőtlenít. Használható lakásban, iskolában, kórházakban, közintézményekben, állatorvosi rendelőkben, szállodákban, tornatermekben, öltözőkben és bárhol, ahol nagyon fontos a higiénia. A Disinfectant nem elfedi a kellemetlen szagokat egy átható illattal, hanem alapjaiban szünteti meg azokat.

A TERMÉK ELŐNYEI Tisztító, fertőtlenítő és szagtalanító hatás. Használható az élet szinte minden területén. Megöli a veszélyes mikro-organizmusokat. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően elpusztítja a baktériumokat, mikrobákat és a gombákat. Kényelmes és gazdaságos. Használható 1:100 vagy 1:200 arányú hígításban. Megbízható fertőtlenítő. Használat előtt mindig olvassák el a címkét és a termékleírást. Biológiailag lebomlik. Friss illatú. Nem tartalmaz maró anyagot, OÉTI engedéllyel rendelkezik.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS A Disinfectant 1:200 hígításban tisztító és fertőtlenítő hatást fejt ki. A termék már-már szélsőségesen sokoldalú: minden felületen használhatjuk, ahol tisztítani és fertőtleníteni szeretnénk, valamint a kellemetlen szagoktól is meg akarunk szabadulni. 1:200-as hígítás esetén normál szennyezettségű felületen a kórokozók több, mint 99%-át öli meg 30sec alatt. Erős koncentrátum, ennek ellenére nagy biztonsággal kezelhető. A Disinfectant a felületre felvihető törlőronggyal, szivaccsal, mástással vagy szórófejes flakonnal. Töröljük át a szerrel az egész tisztítandó felületet, majd távolítsuk el a többletet egy ronggyal vagy nedves porszívóval.

Járófelület fertőtlenítőfelmosása esetén hagyjuk a terméket rászáradni a felmosott részekre. Hideg és meleg víz egyaránt használható a művelethez. A kórházakban, diákotthonokban, iskolákban, bölcsődékben, különösen nagy fertőzésveszélynek kitett helyeken használhatjuk a csomagoláson feltüntetett hígítást (1:100), hogy valóban hatékonyan tisztíthassuk, fertőtleníthessük és szagtalaníthassuk a kórtermeket, padlókat, közös helyiségeket, konyhákat és várótermeket.

Használata esetén megszüntethetőek a vizes helyiségekben (fürdő, zuhanyozó) keletkező gombásodások. Eredményesen alkalmazható cipők, tornacipők, tornaeszközök, birkózószőnyegek, stb fertőtlenítésére. Gyors hatásának köszönhetően a szaunák és szoláriumok legjobb fertőtlenítő eszköze.

Élelmiszeripari felhasználás esetén a fertőtlenítő folyadékot a megfelelő kivárási időt követően a felületről folyó vízzel vagy nedves törléssel el kell távolítani. Megbízhatóan használhatjuk a Disinfectant 1:200-as arányú oldatát háziállataink környezetének tisztítására, fertőtlenítésére, ugyanakkor a szer alkalmas nagyüzemi állattenyésztésnél istállók, ólak, karámok, ketrecek, adagoló- és kihordó láncok, szalagok fertőtlenítésére. Az állatállomány cseréje esetén az alapfertőtlenítést javasolt a szer 1:100 arányú keverékével elvégezni, melyet egyszerű permetezéssel hordhatunk fel a fertőtleníteni kívánt felületekre.

A Disinfectant az alábbi mikroorganizmusokkal szemben fejti ki hatását: Staphylococcus aureus, Corynebacterium diphtheriae, Streptococcus faecalis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella choleraesuis, Brevibacterium ammoniagenes, Corybacterium diphteriae, Enterobacter aerogenes, Klebsiella pneumoniae, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella coleraesuis, Salmonella shottmuelleri, Shigella dysenteriae, Streptococcus pyogenes, Adenovirus type5, Herpes simplex (bárányhimlı), Influenza A2 (Hong Kong), Vaccinia (pox), Candia albicans, Microsporum gypseum, Tricophyton mentagrophytes. Hatásosnak bizonyult még a Hepatitis B, AIDS vírussal szemben is.

FIGYELEM: A GNLD DISINFECTANT más fertőtlenítő vagy tisztítószerekkel nem keverhető. A megfelelő fertőtlenítő hatás érdekében sem a megadottnál erősebb, sem a megadottnál gyengébb koncentrációjú oldat nem fejti ki eredményesen hatását.

 

Megtalálható itt!

disinfectant