Te mióta diétázol? Rövid leszek. Én 41 éve.

Nagymamám már a születésem utáni első kórházi látogatás alkalmával megmondta, én az ő alkatát örököltem. Hát egy budai villának is örültem volna, de ez van. Viszont én makacs vagyok, és nem akarok ezzel egyet érteni. Ez a röpke 41 év sem hiteti el velem, hogy a genetika megváltoztathatatlan.

Hiszen többször sikerült már számomra is elfogadható alkatot elérnem. Majd azt hittem, vissza lehet térni a család által követett étkezési szokásokhoz... aztán csak 10 kg múlva néztem, hogy ez bizony nem nekem való.

A létező összes diéta kipróbálása után kezd kialakulni bennem a tudat, ez bizony életmód váltás lesz. De a családban nem mindenkinek kell azt az életmódot folytatnia, ami az én testemnek szükséges.

Te milyen problémába futsz bele a diétád, életmód váltásod során? Ha úgy érzed, jó lenne hasonló cipőben járó emberekkel egy csoportba tartozni, várunk szeretettel! Recept ötletek, sikeres akciók, praktikák, szükség esetén popsin billentés, esetleg támogatás korona igazítás idején. Ezek mind megtalálhatók nálunk, függetlenül attól, hogy számodra melyik diéta vagy életmód sikeres!

Csatlakozz a Diétázzunk együtt csoporthoz itt: https://www.facebook.com/groups/201964628040135

Pastel Vintage Bike Facebook Cover (6)