SUPER 10 SOKOLDALÚ, ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER KONCENTRÁTUM

Háromféle hígítása ajánlott

1. A szóró flakont teleengedjük vízzel, a pipát belemártjuk a koncentrátumba, majd beletesszük a flakonba, így nyertünk fél liter ablaktisztítót, mely kb. 1 Ft-ba kerül. A megtisztított ablaküveg, tükör, TV, számítógép képernyő taszítani fogja a port, kisebb szennyeződés esetén száraz ruhával kell csak a felületét áttörölni.

2. Az 1/10-es hígítással az alábbi tisztításokat végezhetjük el: szőnyegtisztítás, WC tisztítás, bútorlemosás, ajtó, ablak fa részeinek lemosása, lemosható tapéta, csempe, hűtőszekrény, gáztűzhely. Tehát végeredményben minden, amit víz érhet a lakásban. Erős folttisztító hatású. Kiviszi a cékla, vér, vörösbor, Cola, kávé által okozott foltokat. Ragasztót, gyertyát, rágógumit, kátrányt elválasztja a felülettől. Kellemes illatú. Elő-mosószerként hatásosan alkalmazható az ingnyakaknál, mandzsettáknál,
sport zokniknál, a mosás előtt legalább fél órával be kell szórni, de nyugodtan a levételkor is megtehetjük. Arany ékszerek tisztítására is alkalmazhatjuk.

3. 1/3-as hígításban erősebb szennyeződések takarításához használjuk, így vízkő, leégett ételek, tepsik, grillezők, olajsütők tisztításához. A sütőt eredményesen tudjuk tisztítani, ha a meleg sütőt beszórjuk, és a kihűlés után kitöröljük. A makacsabb, régebbi szennyeződés esetén az eljárást megismételjük.

A Super 10 nem irritálja a bőrt. Alkalmazásának egyetlen titka van, hogy a szennyeződéssel kölcsönhatásba tudjon lépni.

Szőnyegtisztításnál: folt tisztításakor befújjuk a szennyeződést, kézzel, vagy kefével megdörgöljük, rövid idő után felitatjuk egy száraz ruhával. Makacs foltnál megismételjük. Nagyobb felület esetén a beszórás után hagyjuk megszáradni, és átporszívózzuk. Szőnyegtisztító-gép használatakor az 1/20-50-ig hígítás is elegendő, természetesen színpróbát kell tenni.

JÓ FELHASZNÁLÁST KÍVÁNOK!

 

Megtalálható itt!

Super-10